MASIGNCLEAN101

Tűz M7 Autópálya : Útinform m7 es autópálya, balesetek, torlódások ...

Tűz M7 Autópálya : Útinform m7 es autópálya, balesetek, torlódások .... Pillanatok alatt porig égett egy autó az m7 autópályán. Már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a zajvédő falra is. Az utastérben kicsit több, mint 30 százalékban keletkezik tűz, . Villanyoszlopnak és tűzcsapnak ütközött egy porsche. A tűzoltók eloltották a lángokat, az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Pillanatok alatt porig égett egy autó az m7 autópályán. A tűzoltók eloltották a lángokat, az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom. Már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a zajvédő falra is. Az utastérben kicsit több, mint 30 százalékban keletkezik tűz, . Villanyoszlopnak és tűzcsapnak ütközött egy porsche.

Kiégett egy emeletes turistabusz az M7-esen - fotókon a ...
Kiégett egy emeletes turistabusz az M7-esen - fotókon a ... from 24.hu
Érintett területet a tűzoltók kiérkezéséig, ám a tüzet már nem tudták megfékezni. Villanyoszlopnak és tűzcsapnak ütközött egy porsche. Pillanatok alatt porig égett egy autó az m7 autópályán. Az utastérben kicsit több, mint 30 százalékban keletkezik tűz, . Már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a zajvédő falra is. A tűzoltók eloltották a lángokat, az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Az utastérben kicsit több, mint 30 százalékban keletkezik tűz, .

A tűzoltók eloltották a lángokat, az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom. Villanyoszlopnak és tűzcsapnak ütközött egy porsche. Pillanatok alatt porig égett egy autó az m7 autópályán. Az utastérben kicsit több, mint 30 százalékban keletkezik tűz, . Érintett területet a tűzoltók kiérkezéséig, ám a tüzet már nem tudták megfékezni. Már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a zajvédő falra is.

A tűzoltók eloltották a lángokat, az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom. Pillanatok alatt porig égett egy autó az m7 autópályán. Villanyoszlopnak és tűzcsapnak ütközött egy porsche. Már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a zajvédő falra is. Érintett területet a tűzoltók kiérkezéséig, ám a tüzet már nem tudták megfékezni.

M7 kigyulladt busz
M7 kigyulladt busz from www.letenyemedia.hu
Pillanatok alatt porig égett egy autó az m7 autópályán. Villanyoszlopnak és tűzcsapnak ütközött egy porsche. Az utastérben kicsit több, mint 30 százalékban keletkezik tűz, . Érintett területet a tűzoltók kiérkezéséig, ám a tüzet már nem tudták megfékezni. Már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a zajvédő falra is. A tűzoltók eloltották a lángokat, az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Az utastérben kicsit több, mint 30 százalékban keletkezik tűz, .

Villanyoszlopnak és tűzcsapnak ütközött egy porsche. Érintett területet a tűzoltók kiérkezéséig, ám a tüzet már nem tudták megfékezni. Pillanatok alatt porig égett egy autó az m7 autópályán. Az utastérben kicsit több, mint 30 százalékban keletkezik tűz, . Már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a zajvédő falra is. A tűzoltók eloltották a lángokat, az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

A tűzoltók eloltották a lángokat, az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom. Villanyoszlopnak és tűzcsapnak ütközött egy porsche. Már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a zajvédő falra is. Pillanatok alatt porig égett egy autó az m7 autópályán. Érintett területet a tűzoltók kiérkezéséig, ám a tüzet már nem tudták megfékezni.

Útinform m7 es autópálya, balesetek, torlódások ...
Útinform m7 es autópálya, balesetek, torlódások ... from chris-ido-race.com
A tűzoltók eloltották a lángokat, az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom. Már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a zajvédő falra is. Pillanatok alatt porig égett egy autó az m7 autópályán. Villanyoszlopnak és tűzcsapnak ütközött egy porsche. Az utastérben kicsit több, mint 30 százalékban keletkezik tűz, . Érintett területet a tűzoltók kiérkezéséig, ám a tüzet már nem tudták megfékezni.

A tűzoltók eloltották a lángokat, az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Érintett területet a tűzoltók kiérkezéséig, ám a tüzet már nem tudták megfékezni. Az utastérben kicsit több, mint 30 százalékban keletkezik tűz, . Pillanatok alatt porig égett egy autó az m7 autópályán. Villanyoszlopnak és tűzcsapnak ütközött egy porsche. A tűzoltók eloltották a lángokat, az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom. Már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a zajvédő falra is.

Pillanatok alatt porig égett egy autó az m7 autópályán m7 autópálya. Már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a zajvédő falra is.
Share This :